Over mij

Corinne Linkers

Wie ben ik en wat kunt u van mij verwachten?

Als Fiscaal Adviseur wil ik mij voor u inzetten om u als klant deskundig te adviseren omtrent al uw fiscale vraagstukken. Met mijn opleiding op hbo-niveau ken ik de weg in de wetgeving, kennisbanken en jurisprudentie, zodat ik u het juiste advies kan geven met betrekking tot uw belastingen. Deze klanten kunnen gevestigde bedrijven of ZZP’ers zijn, startende ondernemers en ook particulieren.

Mijn werkzaamheden variëren van totale administratie (BTW- en IB-aangifte en jaarrekening) tot alleen IB-aangifte of advies over één fiscaal onderwerp, zoals uw goodwill berekening, erven, overlijden, fiscaal voordeel kopen huis of gewoon uw privé administratie in kaart brengen. Tevens het opzetten van uw administratie als ZZP’er behoort tot mijn werkzaamheden. Of u en/of uw personeel wegwijs maken in het gebruik van software. Of uw administratieve organisatie verbeteren. Ook verricht ik project management werkzaamheden binnen het MKB.

Ik vraag goed door, omdat ik ervan uitga dat u alle mogelijkheden van de complexe en steeds veranderende belastingwetgeving niet hoeft te kennen. Als uw vraag een specifiek onderwerp betreft, dan zoek ik graag nadere informatie voor u op. Ik geef advies op maat en pas mij aan uw fiscale behoefte. Ik kan ingewikkelde problemen begrijpelijk maken en ik ben praktisch en oplossingsgericht.

Ik sta u graag ten dienst!

 

Vind je deze informatie interessant? Deel het!